Egész haját felgyújtotta a nézettségért a netceleb - ifaktor
TikTok a mobilon
Szétszednek egy TikTokkert a kommentelők
Unplash/@tiktok

Egész haját felgyújtotta a nézettségért a netceleb

Osváth Zsolti legújabb YouTube-videójában újra felhívta a figyelmet arra, hogy mennyire fontos odafigyelnünk, milyen tartalmakat néz a fiatal generáció az interneten. Ugyanis egy hazai netceleb már olyan kétségbeesetten könyörög a követőkért, hogy képes volt csupán a nézettségért élő adásban felgyújtania magát.


Norina Diamond felhasználó néven elhíresült magyar netceleb egyre durvább eszközökhöz folyamodik, annak érdekében, hogy követőket szerezzen magának az internetes platformokon. Korábban is számtalan hazugságot elhíresztelt, mint például, hogy tulajdonában van egy intim videó, amin ő és Schobert Norbi szerepel. Ez természetes hazugság volt, ahogy az összes többi próbálkozása is.

Tegnapi élő videójában, azonban messzebbre ment, mint eddig valaha. Ugyanis felgyújtotta a saját haját. A videót TikTok-oldalán osztotta meg és mindenkit arra kért, hogy kövessék be az Instagram-oldalán, amennyiben szeretnék, hogy további botrányos tevékenységeket folytasson. Az élő adást több, mint háromezren nézték.

A nyilvánvalóan mentális problémákkal küzdő Norina viselkedésének társadalmi hatásáról Osváth Zsolt beszélt legújabb YouTube-videójában. Az egykori ValóVilág játékos kifejtette véleményét Norináról, miszerint pont az ilyenek, miatt rendkívül fontos, hogy figyeljünk rá mit néztek a fiatal gyerekek az interneten.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.