Hazudik a kórházba került, saját haját felgyújtó TikTokker? - ifaktor
tiktok telefonon
Továbbra is hódít ez a trend a TikTokon
unsplash.com/@franckinjapan

Hazudik a kórházba került, saját haját felgyújtó TikTokker?

Sérülései miatt kórházba került az a netceleb, aki élő videók alkalmával gyújtotta fel magát. Osváth Zsolt is kommentálta korábban az esetet, miszerint sejthető, hogy ennek rossz vége lesz.


Korábbi cikkünkben már írtunk Norina Diamondról, a netcelebről, aki élő videóban gyújtotta fel a saját haját. A Tiktokker mindezt csupán a nézettség növelése érdekében tette, illetve, hogy több követőt szerezzen.

Akkor Osváth Zsolt is felszólalt az ügyben és elmondta véleményét. Miszerint pont az ilyen személyek miatt nagyon fontos, hogy felügyeljük, mit néz a család legkisebb tagja az interneten.

Azonban most újabb fejlemények derültek ki, a netceleb ügyével kapcsolatban. Ugyanis egy TikTok felhasználó tette közzé Norina üzenetét a rajongóinak, miszerint pont egy ilyen haj égetős videó közben nem tudta kezelni a tüzet és véletlen a homlokát is megégette. Most pedig kórházban kezelik a sérülései miatt. Az állapota már rendben van, de egy ideig állítása szerint nem fog élő videókat indítani.

Mindazonáltal több követője is megkérdőjelezte szavahihetőségét Norinának, hiszen már többszőr előfordult, hogy ehhez hasonló nagy hazugságokat talált ki, szintén a nézettség érdekében.

@mexybaby

akit érdekel instgarom lesz elérhető…. (@noryna_diamond10)##fyp ##foryou

♬ original sound - edited audios
@mexybaby

##foryou ##foryoupage instan fogok livezni mit mondtak lehet sérült szemem is insta :noryna_diamond10 ott lesz live 23:00 kor ott leszek csak elérhető

♬ eredeti hang - 马克西 👼🏻 MAXI

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.