A „You” sorozat sztárját imádják a TikTokon - ifaktor
Penn Badgley szürke öltönyben áll

A sorozat egyik főszereplőjét, alakító Penn Badgleyt rajongói kérték fel, hogy narrálja TikTok-videóikat, csak úgy, ahogy karaktere tette ezt a képernyőn aktuális kiszemeltjével.Penn Badgley a Netflix TikTok-oldalán mutathatta meg humoros arcát. Hétköznapi tiktokkerek fordultak hozzá azzal a kéréssel, hogy narrálja videóikat, filmes karaktereként. A követők a #narratmejoe – vagyis #narráljengemjoe – hasthatget használva kérték fel a színészt, hogy akárcsak a sorozatban adjon hangot gondolatainak. A You című sorozatban egy megszállott pszichopatát, alakít, akinek belső monológjai dominálnak a filmben. Badgley profin teljesítette rajongói kérését.

Először egy Drew nevű rajongó kérte meg a színészt a narrálásra, amit Penn boldogan teljesített. Másodszor pedig egy Kasey nevű fiatal lány tette ugyanezt. A TikTok-videóban Badgley teljesen felveszi a sorozatban alakított Joe karakterét és szinte ijesztően hasonlóan mondja el gondolatait. Mindenesetre az eredmény inkább viccesre sikeredett.

@netflix

Joe narrated a fan's video ##narratemejoe ##younetflix ft: @saint.drew

♬ original sound - Netflix
@netflix

Joe narrated a fan's video ##narratemejoe ##younetflix ft: @kaseyf

♬ original sound - Netflix

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!