Puskás Peti leghíresebb daláról nem is tudták, hogy az övé - ifaktor
puskás peti lila nadrágban és felsőben rózsaszín háttér mögött
Szakmát vált Puskás Peti?
Instagram/@apuskaspeti

Puskás Peti leghíresebb daláról nem is tudták, hogy az övé

Szinte mindenki ismeri Puskás Peti bandája, a The Biebers legnagyobb angol slágerét. Azonban azt már kevesebben tudták, hogy ki a dal szerzője.


Puskás Peti felesége, Dallos Bogi a Sztárban Sztár műsorában bújt érdekesebbnél érdekesebb előadok bőrébe, egészen múltheti kieséséig. Az énekesnőnek lehetősége volt Petit is életre kelteni a színpadon. Azonban férje zenekara, a The Biebers egyik angolul írt slágerét választotta, amely egy igazán népszerű a dal.

Azonban Peti nagyon meglepődött a rajongói visszajelzésein, Bogi produkciója után. Ugyanis sok ember nem is tudta, hogy ezt az ismert dalt Puskás Peti énekli. Ez egyszerre vicces és megdöbbentő, de az énekes nem vette zokon, hanem inkább humorosan reagált a történtekre a TikTok-oldalán. A videó alatt egyébként pont az említett dal szól.

,,A pillanat, amikor megtudod, hogy most tudták meg, hogy ezt te énekeled!😂🕺 Hallgassatok Biebers-t!’

-írta TikTok-videójában Peti.

@apuskaspeti_puskaspeti A pillanat,amikor megtudod, hogy most tudták meg, hogy ezt te énekeled!😂🕺 Hallgassatok Biebers-t! #thebiebers #sorry #apuskaspeti #puskaspeti ♬ eredeti hang - dallosbogi🦋

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!