Rubint Réka is részt vesz az iFaktor Fesztiválon - ifaktor

Hamarosan kezdetét veszi az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, ahol rengeteg TikTokkerrel találkozhatsz és a szülőknek külön edukációs programokkal is készülünk, amin Rubint Réka is megjelenik.


A fesztiválon együtt bulizhatsz hazánk legnépszerűbb TikTok-sztárjaival, de persze a szülőknek is készülünk kerekasztal beszélgetésekkel. Rubint Réka videóüzenetben fog tippeket adni a szülőknek, hogy hogyan érdemes kezelni influenszer gyermekeinket.

Ha érdekelnek a fesztivál további TikTok fellépői, akkor mindenképp érdemes követned az iFaktor Fesztivál hivatalos Instagram-oldalát is.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Fluor Tomi bajba kerülhet, ha Szabó Zsófi meglátja ezt a fotót

Fluor Tomi és Szabó Zsófi között már hosszú ideje izzik a levegő. A két népszerű sztár a közösségi médiában való üzengetés után – immár nyomozókként – hétről hétre találkoznak egymással, amikor is a Wellhello rappere rendre megajándékozza Zsófit valamivel.
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!