Sápi Vivien:,,A 13 éves énem most büszkén nézne fel rám." - ifaktor
Sápi Vivien

Sápi Vivien, TikTokker úgy érzi, hatalmas elismerést kapott. Ugyanis amellett, hogy címlaplány lett, jelölték az év közösségimédia-sztárja címre.


Sápi Vivient elsősorban a TikTok nevű közösségi platformon ismerhették meg a követői. Igen hamar népszerűvé vált, azokkal a videóival, amelyekben rappelt. Korábban pedig mi is megírtuk, hogy nemrég elkészült legújabb saját dala is.

Most, azonban egy nagy bejelentéssel érkezett az influenszer. Vivien Instagram-oldalán mutatta meg, hogy az egyik legnépszerűbb hazai női magazin címlaplánya lett. Úgy érzi, hogy bármekkora hírnévre is tett szert, mindig igyekezett hű lenni önmagához. A TikTokker többek közt azt is elárulta, hogy jelölték a év közösségimédia-sztárja címre.

,,Az én nőnapi ajándékom! ✨🎁 Huhh… Hol is kezdjem? CÍMLAPLÁNY LETTEM!!! 🤩 Rengeteg dolog történt velem az elmúlt egy évben! Próbálok mindent tudatosan építeni és nagyon figyelni arra, hogy közben az az ember maradjak, akit az elején megismertetek. Próbálom tartani a lépést, de folyamatosan csak kapkodom a fejem, hihetetlen mennyi minden történik velem. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire hálás vagyok mindenért. Őszintén. Tegnap egy újabb mérföldkőhöz érkeztem. A GLAMOUR MAGAZIN ÁPRILISI CÍMLAPLÁNYA LETTEM!!! 😍”

-írta Instaram-bejegyzésében Vivien.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!