Selena Gomezt ismét súlya miatt bántják - ifaktor
Selena Gomez csillogós kabátban ül

Frappánsan visszavágott a kinézetét kritizálóknak.


Az internet népe sokszor kegyetlen. A sztároknak gyakran kemény kritikákkal kell megküzdeniük és olyan sztenderdekkel, amelyek elérése szinte olykor lehetetlen. Hasonlóan más színésznőkhöz, Selena Gomezt sem kímélik a médiában, ha külsőjéről van szó.

A fiatal énekesnő, azonban mindig bátorítja rajongóit az ön- és mások elfogadására. Nemrég Selena visszatért a TikTokra és két videót is megosztott, ahol fürdőruhában pihenget egy hajón. A legutóbbiban egy női hang azt mondja neki, hogy húzza be a hasát, mire az énekesnő válasza, hogy nem fogja ezt megtenni, ugyanis az igazi test az, így néz ki.

A színésznő rajongói odáig voltak Selena videójáért és úgy érzik, sokat segít rajtuk ez a példamutatást. Egyesek azt írták kommentjükben, hogy az énekesnőnek köszönhetik magabiztosságukat és önelfogadásukat.

Selena már korábban is nyilatkozott arról, hogy bár általában igyekszik korlátozni a gyorséttermi fogyasztást, vannak esetek, amikor nem tud ellenállni.

"Szóval igyekszem sovány maradni, de múltkor is elmentem egy gyorsétterembe és kaptam négy tacót, három tojástekercset, hagymakarikákat és egy fűszeres csirkés szendvicset"

- mondta akkor.

Az egykori Disney-sztár bevallotta, hogy nem számít, mennyi gyors kaját eszik, hiszen bármit is csinál, az interneten az emberek továbbra is megtalálják a módját, hogy kritizálják a megjelenését.

"De őszintén szólva, nem érdekel a súlyom, mert az emberek amúgy is kiakadnak rajta"

- mondta Selena követőinek.


Ne hagyd ki!