Sipos Máté: „Igyekszem hasznos videókat készíteni” - ifaktor
Sipos Máté: „Igyekszem hasznos videókat készíteni a követőimnek”

Az iFaktor Fesztivál közösségi média platformjainak arcával, Sipos Mátéval is beszélgettünk a rendezvényen. Megtudtuk tőle, hogy mi a viszonya a TikTok-alkalmazásával illetve, hogy hogyan érezte magát az iFaktor Fesztiválon.


Mióta foglalkozol a TikTokkal?

Március közepe felé kezdtem el. Tehát kábé öt hónapja, szóval eléggé friss vagyok a platformon.

Ahhoz képest elég sokan követnek.

Ma lett meg a 115 ezer követőm pont. De a célom továbbra is az, hogy jól érezzem magam és jó tartalmakat tudjak szolgáltatni a közönségemnek. Közben jönnek szerencsére az újabb nagyobb kihívások is.

Most például az iFaktor Fesztivál közösségi média platformjainak lehetek az arca, aminek nagyon örülök.

Hogyan érkezett ez a felkérés?

Ma van a közönségtalálkozóm és eredetileg csak erre jöttem volna, de szerettem volna mindkét nap itt lenni a fesztiválon. Így a szervezőkkel megbeszéltem, hogy készítem a videós tartalmakat a közösségi platformokra és mindkét nap részt veszek az iFaktor Fesztiválon.

Milyen fajta tartalmakat készítesz a TikTokra?

Két fő vonalam van, ami meghatározza a csatornámat. Az egyik az a vicceskedő egyetemista, a másik pedig a próbáljuk ki sorozatom, ahol a TikTok népszerű videóit tesztelem, hogy igazak-e.

Igyekszem hasznos videókat készíteni a követőimnek.

És hogy érzed magad itt a fesztiválon?

Eddig nagyon jól. Már tegnap az építésen is tök jól éreztem magam. Elkaptak nemrég fotózkodni is, meg aláírást is kértek már tőlem.

Ez új még neked?

Számítottam rá, mert az utcán is állítottak már meg fotózkodni. A szokatlan inkább az, hogy milyen széles korosztály néz a TikTokon. Illetve, hogy a követőim hús vér emberek, és a több százezerből, akik nézik a videóimat jön oda hozzám egy, hogy képet kérjen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!