9.       Megszűntek a közös programok - ifaktor
törött szív
Soltész Ian vállalkozó, személyiségfejlesztő tréner és népszerű TikTokker, aki most TikTok-oldalán szedett össze rajongói számára tíz, olyan tippet, amelyekkel felismerhetjük, ha partnerünk nem hű hozzánk.


1.       Mintha teljesen kicserélték volna

Partnered hirtelen sokkal kedvesebbé és figyelmesebbé válik. Ian szerint ez a nagyfokú kedvesség szinte azonnal a félrelépés után szokott történni és hirtelen hagy alább. Ezzel a technikával próbálja lelkiismeretét ellensúlyozni a megcsaló fél.

2.       Ajándékok

Hirtelen ajándékokat kapsz a párodtól. Ez akkor főleg gyanús, ha előtte ez nem volt jellemző a kapcsolatotokban. Hasonlóan az első ponthoz ezt is lelkiismeretfurdalása ellensúlyozására alkalmazza az illető.

3.       Megváltozik a napirendje

Mostanában a párod folyamatosan túlórázik pedig ez eddig nem volt jellemző. Hirtelen elkezd hétvégente üzleti utakra járni. Csomó lopott óra, amelyekre, ha rákérdezel nem tud elszámolni velük.

4.       Hirtelen fontosok lesznek a külsőségek

Szinte a semmiből támad az ötlete, hogy elkezd konditerembe járni. Új frizurát vágat magának és még az öltözködésére is jobban odafigyel, mint szokott. Kinek szeretne ennyire tetszeni?

5.       Túlzott együttműködés

Mostanában már mindent inkább rád hagy. Nem csak a veszekedéseket, de a fontos döntéseket is, holott korábban ezeket mindig közösen hoztátok meg.

6.       Folyton kritizál

Azzal, hogy téged leértékel valójában saját magának próbál önigazolást szerezni, hogy jól döntött, amikor külső kapcsolatot keresett.

7.       Megváltoznak a telefonálási szokásai

Olyan kódot állít be a telefonján, amelyet te sem tudsz. Hirtelen elkezdi takargatni előled, hogy kinek ír, illetve kimegy a szobából, ha telefonálnia kell, csak hogy te ne hallhasd. Vagy éppenséggel neked nem veszi fel a telefont és mindig van rá valami kifogása.

8.       Nem együttérző

Ilyenkor már szinte azt látod a párodon, hogy nem is érdekli, te hogyan érzed magad, vagy éppen az sem, hogy megbántott téged.

9.       Megszűntek a közös programok

Már szinte nem csináltok semmit együtt, csak maximum azt, ami kötelező. Ha együtt is vagytok látod, hogy már nem tesz annyi energiát a kapcsolatba, mint régen.

10.       Nem tervezi a közös jövőt

Kerüli, azokat a témákat, mint hogy hova utazzatok el együtt vagy hogy hol fogtok élni a jövőben. Illetve már a te érzéseiddel sem foglalkozik annyit, mint régen.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!