Szentesi Éva berobbant a TikTok-ra - ifaktor
Szentes Éváról sok mindent el lehet mondani: író, rákellenes aktivista, a WMN.hu főmunkatársa, főszerkesztő, míg eredeti szakmáját tekintve díszlet- és jelmeztervező. Ennek ellenére most egy egészen új területen, a TikTok-on próbálja kamatoztatni tudását.


Éva már meg is osztotta követőivel, hogy regisztrált a videós applikációra, ahol már két rövid tartalom is megtalálható az írótól.

Egyelőre nem mondanánk, hogy teljesen ráérzett a témára, de már azzal nagyon imponáló számunkra, hogy beregisztrált és igyekszik eljutni a jóval fiatalabb közönséghez is, akik a TikTokot minden nap használják.

Az első videóján porszívózgat Éva, míg a másodikon egy forgalmi dugó utáni hangulatát örökítette meg.

@szentesieva

Első videóm

♬ I Want To Break Free - Remastered 2011 - Queen

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!