Szomjas Jennifer: „Soha nem gondoltam, hogy egyszer mentor leszek” - ifaktor
Lady Szomjas bordó ingben egy fotózáson mosolyog

Az iFaktor tehetségkutató egyik mentorával és egyben hazánk egyik legkedveltebb és legnépszerűbb TikTokkerével, Szomjas Jenniferrel beszélgettünk. Megemlítette a tehetségkutatóban feltűnt egyik kedvencét is és megtudtuk, mennyire imádja a közönségét.


Az iFaktor Fesztivál egyik sztárvendége vagy. Milyen érzés, hogy az országban hatalmas óriásplakátokon leszel kint emiatt?

Nagyon jó érzés!

Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer majd lehetőségem lesz óriás plakátokon szerepelni. Hatalmas boldogsággal és büszkeséggel tölt el.

Te lettél az iFaktor tehetségkutató egyik mentora is. Mit éreztél, amikor felkértek erre a feladatra?

Különleges érzés volt.

Soha nem gondoltam, hogy én majd mentor leszek valahol.

Az pedig, hogy egy ilyen tehetségkutatóban tehetem meg mindezt, felemelő. Azt gondolom, hogy ha pozitívak vagyunk és nagyot merünk álmodni, akkor az élettől ezt valamilyen formában mindig visszakapjuk.

Az, hogy kiválasztottak mentornak azt jelenti számomra, hogy az üzenet, amit a videóimmal megpróbálok átadni, az átmegy és amit csinálok, azt az emberek szeretik és értékesnek tartják. Hihetetlen öröm és boldogság számomra, hogy ennyien szeretnek engem és követnek.

Ez lesz az első komolyabb projekted az iFaktornál, mit gondolsz milyen lesz? Mit vársz a tehetségkutatótól?

A srácoknak több követőjük van és én utolsóként csöppentem bele a TikTok világába, így még inkább megtiszteltetés, hogy ilyen projektben lehet döntő szerepem.

A tehetségkutatótól azt várom, hogy egy hatalmas nagy buli lesz és mivel a szeretet, a nevetés és a TikTok összeköt bennünket, így még inkább a szívemhez közelinek érzem ezt az egészet.

Te személy szerint milyennek ítéled meg eddig a versenyzőket? Van már esetleg kedvenced?

Az egyik előnyöm a hátrányom is, hogy túl könnyen megszeretem az embereket.

Nagyon sok kreatív és elképesztően jó alkotásokat kaptam már és több is nagyon-nagyon tetszett.

Van 3 top titkos kedvencem is már, akiknek a nevét nem árulhatom el, ugyanakkor mindenkit arra bíztatok, hogy adjanak bele mindent és nagyon várom a találkozót, hiszen sosem volt még közönségtalálkozóm, amitől még inkább izgatott vagyok.

Négyen vagytok mentorok. Készültök valami különlegessel a fesztiválra?

Egyelőre nincs még semmi konkrét. Lehet igen, lehet nem ki tudja? Gyertek el a fesztiválra és akkor kiderül!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!