Szörnyű tragédia lett a vége az új TikTok kihívásnak - ifaktor

Egy oklahomai fiú vesztette életét, miközben fojtogatta magát.


Az új TikTok kihívás több áldozatot is követelt már, köztük egy 10 éves olasz kislányét és egy 12 éves fiúét is. Most pedig egy 12 éves oklahomai fiú vesztette életét, miközben a „Blackout" challenget csinálta.

A rendőrség hétfő reggel kapott egy kétségbeesett hívást, majd a kiérkező rendőrök az eszméletlen fiút, kötélnyomokkal a nyakán találták meg. Azonnal kórházba szállították, ahol a megfelelő segítségnyújtás mellett, sajnos nem több mint 24 órával, életét vesztette.

Ez a kihívás arról szól, hogy videóra veszik, amint a lélegzetüket visszatartva fojtogatják saját magukat egészen odáig, hogy eszméletlen állapotba kerüljenek. A fiú halálát a halottkém szerint nem öngyilkosság, hanem a kihívás okozta.

A rendőrség a szülők fokozott figyelmét kérik, hogy ellenőrizzék a gyerekek által gyakran látogatott oldalakat és tartalmakat, hiszen senki nem szeretne hasonló helyzetbe kerülni.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!