Ez a sztár rendezi Taylor Swift új videóklipjét - ifaktor
Taylor Swift átvesz egy díjat

Blake Lively és Taylor Swift régóta közeli barátok. Az énekesnő pedig most fogja kiadni legújabb albumát, amelynek klip forgatásánál rögtön eszébe jutott barátnője. Így fel is kérte Blake Livelyt, hogy legyen a rendezője hamarosan megjelenő videóklipjének.Taylor Swift új dala, az „All Too Well" már most óriási sikereket ért el a rajongók körében. A videóklip egy kisfilmként debütált, amelyben sokan Taylor és exe, Jake Gyllenhaal kapcsolatának feldolgozását vélik felfedezni. Az énekesnő szokásához híven, ezeket a teóriákat nem támasztotta alá, de nem is cáfolta.

Most viszont Taylor Instagram-, illetve TikTok oldalán osztotta meg követőivel a hírt, hogy a következő „I Bet You Think About Me" című dalának, videóklip rendezőjének nem mást kért fel, mint Blake Livelyt. Blake eddig inkább színészi tehetségét mutatta meg a filmvásznon, úgyhogy kíváncsian várjuk rendezőként milyen eredményeket ér majd el. Egy apróság derül ki csupán az új dallal kapcsolatos bejegyzésekből. Ez pedig az, hogy valószínűleg Taylor belemarkol egy hófehér, esküvői tortába és kiszakít belőle egy darabot. Vajon ezúttal, melyik exéről fog szólni a dal?

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.

Ne hagyd ki!