Taylor Swiftnek ez hiányzik a legjobban a COVID előttről - ifaktor

A TikTok erejét használta fel Taylor Swift, hogy megossza a rajongóival, mennyire hiányoznak már neki.


A Grammy-díjas énekesnő hétfőn egy videót posztolt TikTok-csatornájára, ahol mezítláb a saját kanapéján üldögél és egy gitár kíséretében dudorászik. Ezzel szerette volna elmondani, mennyire hiányzik neki az elmúlt pár év, amikor még szabadon adhatott teltházas koncerteket a világ bármely pontján.

„Imádtam zenéket összedobni a COVID alatt is a rajongóimnak innen távolról, de.."

Eközben egy éles váltást láthatunk Swift koncertjeiből összevágva.

A videó címének ezt adta:

„Hiányzunk egymásnak. „Mindig csak rád gondolok."

Taylor Swift még márciusban jelentette be, hogy lemondja a „Lover Fest" turnéját, amivel az új, hetedik stúdió-albumát, a „Lover"-t ünnepelte volna.

Ezekkel a szavakkal adta tudtára a rajongóinak, hogy a turné elmarad:

„Nem éppen a kedvenc dolgaim közé tartozik, hogy rossz híreket közöljek. Nagyon sajnálom, de nem tudjuk átszervezni a turnét, amit elhalasztottunk."

Majd hozzátette, hogy nagyon nehéz helyzet ez a mostani és egyáltalán nem tudni, hogy mit hoz a közel és távoljövő, így egyelőre csak reménykedni tudnak benne, hogy mihamarabb újra koncertezhet. Elmondta azt is, hogy természetesen a jegyek ára visszaigényelhető a jegyirodákban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!