Felesége meggyilkolásával vádolják a Tiktok sztárt - ifaktor
Ali Abulaban kiszáll az autójából

Ali Abulabant, akit majdnem egy millióan követnek Tiktok-oldalán, kettős gyilkossággal vádolják. Felesége és annak állítólagos szeretője megölésével gyanúsítják.


Ali Abulaban, a Tiktok közösségben csak Jinnkidként ismert amatőr komikus, majdnem egymilliós követő tábornak örvendhet. Leginkább Tony Montana karakterének megformálásáért A sebhelyesarcú című filmből kapott nagyobb figyelmet az oldalon.

Ali és felesége, Ana egy ideje már külön éltek, így közös gyermeküket is felváltva nevelték. Ali elég féltékeny típus volt, elmondása szerint titokban lehallgató rendszert telepített öt éves kislánya Ipad-jére. A vád szerint innen tudta meg, hogy feleségénél tartózkodik annak egyik barátja, Rayburn Cardenas Barron. Ezután elment Ana lakására is lelőtte a párt.

Alit később kislányával autózgatva találta meg a rendőrség és azonnal le is tartóztatták. A férfi mindent tagad, ártatlannak vallja magát.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!