A TikTok leghíresebb receptjei, egyenesen az ajtód elé - ifaktor
TikTok Kitchen ételek

A TikTok kész elhozni azokat az ételeket, amiket a legtöbben ajánlottak a platformon. Íme a terv!


A TikTok hamarosan az ajtód elé viszi a saját platformján legelterjedtebb receptekből megvalósított ételeket.

A Virtual Dining Concepts és a TikTok közös együttműködésében, elindítják a TikTok Kitchen nevű szolgáltatást, amely nagyjából 300 étteremben fogja készíteni a platformon futótűzként terjedő, legnépszerűbb recepteket.

A VDC-nek ez nem egy ismeretlen terület, ugyanis ezt már megcsinálták a világhírű YouTuberrel, Mr. Beasttel is, aki ugyanilyen koncepcióval indított, mielőtt fizikai helyet tudott volna kialakítani a Mr. Beast Burgernek. A TikTok Kitchennel úgy számolnak, hogy 2022 végére több, mint 1000 helyszínre bővíthetik az ételkészítő éttermek számát.

Első nekifutásra, az étterem az egyik legnépszerűbb, a sült fetás tésztát fogja árulni, valamint különböző hamburgereket és roppanós tészta snackeket. Az étlapot nagyjából negyedévente tervezik változtatni és a Kitchenből származó nyereségből az étel-receptek kitalálóinak is adnak, így építve a közösséget.

Először az Egyesült Államokban lesz elérhető a szolgáltatás, ami 2022 márciusában indul majd, de szinte biztos, hogy ha nagy sikert fut be, akkor Magyarországon is hamar elérhetővé válik.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!