TOP5 világsztár, akik törölték magukat a közösségi médiáról - ifaktor
Channing Tatum egy filmbemutatón elegáns ruhában

Elhoztuk azt az 5 világsztárt, akik személyes okokra hivatkozva törölték magukat a TikTokról, illetve egyéb közösségi oldalaikról, hogy rátaláljanak a nyugalomra.


A világsztárok élete rettentően kemény. Azok a tényezők, amikkel nap mint nap szembe kell nézzenek még így is eltörpülnek a közösségi média és TikTok mellett. Vagy inkább ezek összetett hatásai mellett, ugyanis számos híresség akadt ki, lett rosszul és törölte profiljait a netről, ugyanis az internet sosem alszik. Megrázó fotók, videók, pletykák rosszindulatú hírek közlése, ezekkel kell szembesülniük úgy a mindennapi embereknek, mint a világsztároknak.

Shawn Mendes

Instagram / @shawnmendes

A „Treat You Better" című szám énekese elmondta, hogy imádja a telefonján lévő applikációkat. Többek között ezért kellett letörölni a TikTok alkalmazást 2021 októberében. Szüksége volt némi leállásra.

„A TikTok nagyszerű. Extrém függőséget okozott nálam, úgy hogy most egyensúlyba kell hozzam magamat. Le kell töröljem ezeket az alkalmazásokat most."

mondta Mendes egy interjúban.

Tom Holland

Instagram / @tomholland2013

Ugyan a színész Instagram-oldala jelenleg is aktív, mégis elmondta egy interjúban, hogy a telefonjáról teljesen letörölte az alkalmazást.

„Átvette az életem felett az irányítást és megszállottja lettem az Instagramnak."
„Például, hogy 'hány lájkot fogok kapni?', vagy 'mit fognak szólni ehhez a képemhez?'. Arra eszméltem rá, hogy több időt foglalkozok ezekkel, mint a saját életemmel. Szóval most visszavonulót kellett fújjak és Tomra fókuszálok, valamint arra a Tomra, aki a jövőben lenni akarok. Dolgoznom kell saját magamon és ez jó érzés."

Channing Tatum

Instagram / @channingtatum

Amikor 2019 augusztásban a „Magic Mike" és a „Step Up" főszereplője bejelentette, hogy szünetet tart a közösségi médiától, felrobbant a közössége. Szerinte szüksége volt „egy percre", hogy visszahozza életébe az alkotókedvet. Egy akkor Instagram-posztban a következőket írta:

„Hogy őszinte legyek, nem érzem és az elmúlt években egyáltalán nem éreztem, hogy kreatív és alkotóképes tudnék lenni a közösségi médiára. Kicsit kimegyek a nagyvilágba, kiszellőztetem a fejemet anélkül, hogy a telefont magammal vinném."

Jessie J

Pinterest

Az énekes 2019 januárjában jelentette be, hogy elege lett a közösségi médiából.

„Az újévet valami nehéz és váratlan személyes dologgal kezdem, ami arra késztetett, hogy többet legyek jelen a saját életemben. Több igazi időt töltsek emberekkel és néha saját magammal. Amikor eluralkodik rajtad a szomorúság, akkor bátraknak kell lenni, így nem törhet le bennünket és azokon a felszínre törő érzelmeken, amik ilyenkor megjelennek, dolgoznom kell minden figyelmemmel és szeretetemmel. Gyakorolnom kell mit mondok a színpadon és a zenéimben egyaránt. Most pedig szünetet tartok a TikToktól és mindentől. Nem örökké, de egy jó darabig."

Hozzátette, hogy minden poszt ami onnantól kimegy, a csapata kezében lesz.

Iggy Azalea

Pinterest

Iggy a Twitter és az Instagram-profilját is törölte, miután 2019-ben kikerültek róla a félmeztelen képek, amik rettentő gyorsan körbejárták a világot. A rapper nem beszélt ezekről a képekről, de ebből is látszik, hogy az internet sok mindenre képes.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!