A négy meleg barát meghódítja a TikTokot és az egész világot - ifaktor
old gays tik tok formáció

Négy homoszexuális, Californiában élő férfi, közös TikTok csatornát alakított, ami azóta világhírnek örvend. Most egy interjúban meséltek minderről.


Attól, hogy idős vagy még lehetsz meleg. Attól, hogy idős vagy és meleg, még lehetsz TikTok-sztár. Pláne akkor, ha négy van belőled!

A négy jóbarát Californiában él és már keményen tapossák a 60-70-es éveiket. Most a Today Tuesday nevű műsorban kaptak szerepet, ahol mindenről kikérdezték őket.

Michael „Mick" Peterson, Bill Lyons, Jessay Martin és Robert E. Reeves, már több mint 3,2 millió követővel rendelkezik és 320 millió megtekintést számlálnak videóik világszerte a TikTokon. Ezek a videók elég széles spektrumúak, ugyanis Cardi B –WAP című számára történő reakciójuktól a coming outjuk történetén keresztül, szinte minden fellelhető rajtuk. Arról is beszélnek némelyik videóban, hogy milyen volt akkor melegként felnőni, amikor semmilyen elfogadás nem létezett még.

„Szerintem a legnagyszerűbb dolog amit tehetünk, az olvasás. 'Felkeltem reggel és már fel is dobtátok a napomat!' és ehhez hasonló dolgok melengetik a szívemet, mert szerintem nagyon szépek."

mondta Lyons.

@oldgays Wow 😯 you can really dance 💃 @montanatucker ♬ Coincidance - Handsome Dancer

Lyons és Reeves már korábban is barátok voltak, hozzájuk kapcsolódott 2013-ban Peterson, majd 2014-ben Martin, aki az utca túloldalára költözött.

A négy jóbarát 2018 májusában készítette el első videójukat, de nem tudott róluk senki semmit addig, amíg nem csatlakoztak a TikTokhoz decemberben. Azonnal a „Golden Girls" modern verziójaként emlegették őket, mintsem négy szerencsétlen, meleg öregembert.

„Szerintem én sosem illenék a „Golden Girls"-be."

viccelődött Martin, aki afro-amerikai.

@oldgays Are we fancy or what?! 🤵‍♂️ #transformation ♬ original sound - DJ Precise

Ugyanakkor a népszerűségük eljutott akkora szintre, hogy kénytelen voltak egy média ügynökséggel leszerződni, hogy tovább fejleszthessék a személyes és szakmai életüket is.

Az interjúban elmondták, hogy rengeteg hasonló korosztályban lévő embert inspiráltak, hogy igenis merjenek kipróbálni új dolgokat és legyenek önmaguk.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Related Articles Around the Web

Ne hagyd ki!