TOP6 magyar szinkronszínész a TikTokon, akit arcról nem ismernél fel - ifaktor
Pál tamás napszemüvegben

A magyar szinkronhangok világhírűek, de nem biztos, hogy felismernénk a hangok mögött rejlő embereket, ha csak a villamoson látnánk őket. Nézd meg őket a TikTok TOP6-os listában!


Azonnal beugrik a hang, ha Jennifer Anistonra, Zac Effronra, Chuck Norrisra, vagy éppen a Némó nyomában című animációs filmből Senillára gondolunk igaz? Ezeknek a világhírű színészeknek, olyan neves magyar színészek, énekesek, szinkronszínészek adják a magyar hangjukat, akiket a szakmában mindenki ismer. Azonban te felismernéd őket, ha hang nélkül, csak állnának melletted?

Pál Tamás, az egyik legtöbbet foglalkoztatott magyar szinkronszínész TikTok-oldalán előszeretettel készít néhány másodperces videókat olyan emberekkel, akik hangját egész Magyarország ismeri. Az általa készített videókból gyűjtöttünk össze egy TOP6-os listát, amit ha meghallgatsz, biztosan mosolyra kanyarodik a szád.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!