Valahol, már a TV-n is elérhető a TikTok-alkalmazása - ifaktor
Tv távirányító

Egyelőre még csak Amerikában, de hónapok kérdése és itthon is elérhető lesz a TikTok alkalmazása a nagy TV-n, aminek segítségével a távirányítóval pörgetheted majd a neked ajánlott tartalmakat.


Miután Amerikában tesztelték az Amazon Fire TV-t, most a TikTok saját TV csatornát hozott létre, melyek a Google TV-n, Android TV-n, LG Smart Tv-n és Samsung Smart TV-ken elérhető.

A TikTok TV applikációja elhozza neked az otthoni kényelmet, hogy a nappalidból nézhesd mozi jellegű körülmények között a kedvenc videóidat. Az alkalmazásban elérhető lesz a „Neked" tartalmak és a legtöbbet likeolt, nézett videókat is nézhetjük a TV készülékünkön keresztül.

Amerikán kívül elsőként 2020-ban „debütált" az app, akkor még csak Samsung és Fire TV-ken. Azóta elképesztő mérföldköveket ért el a vállalat. Szeptemberben több, mint 1 milliárd aktív felhasználója volt világszerte és az Androidon a TikTok lenyomta YouTubeot aktív képernyőidőben.

Ahhoz, hogy valaki elérhesse ezt az appot majd, csak le kell töltenie, ugyanis a már meglévő felhasználóval, egyszerűen be lehet jelentkezni majd.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!