TikTokon láthatjuk, Jennifer Garner nagy meglepetését - ifaktor
jennifer garner egy filmbemutatón elegáns ruhában

Egy TikTok-videóban Jennifer Garner bemutatta, ahogy az egészségügyi dolgozók kedvébe járt és az egyik Los Angelesben található kórházba saját készítésű süteményt vitt.


Talán még egy ok, hogy imádjuk Jennifer Garner, a Peppermint című film főszereplőjét. Egy TikTok-videót tett közzé a napokban a színésznő, amin saját maga sütiket gyúr össze, majd ki is szállítja őket egy Los Angelesben található egészségügyi központ dolgozóinak.

Egy recept a boldog napokra, kezdi videóját Garner, majd ahogy kiszállítja az egészségügyi dolgozóknak és közösen fotózkodnak vele, mindenki arcára gyermeki mosolyt csal.

@jennifergarner #FirstResponders are still in the thick of it and miles past burn out. We see you and appreciate you! ♥️ (Thank you, #LACUSC ♬ original sound - Jen Garner

A videó alatti kommentekből pedig teljesen egyértelművé válik, hogy a színésznő rajongótábora el volt ájulva a kis kedvességtől. Úgy ahogy az egészségügyi dolgozók, úgy ők is kifejezték hálájukat és megköszönték Garnernek, hogy ilyen kedves és odafigyelő ember.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!