Selena Gomez csipős megjegyzést tett rajongójának TikTokon - ifaktor
selena gomez szívószállal iszik

Súlyos betegségét követően, Selena Gomez kirívó dolgokat tesz TikTokon, amit az egyik rajongója meg is elégelt.


Selena Gomez keményen odaszólt az egyik kommentelőnek TikTok-videója alatt, ahol a rajongó azt rótta fel az énekesnőnek, hogy nem szép dolog ennyi alkoholt inni úgy, hogy közben a barátnője veséjével él.

A 29 éves énekesnő megosztott egy TikTok-videót, ahol arról beszélgettek orvosokkal, hogy mi számít kemény ivásnak. A doktorok elmondták, hogy egy férfinél nagyjából 15, vagy több ital hetente, míg egy nőnél 8, vagy több ital számít „heavy drinking”-nek. Ekkor Gomez azzal viccelődött, hogy megharapta a hüvelykujját és azt mondta: „Upsz”.

A videó leírásában természetesen odatette Gomez, hogy ez egy vicc, mégis akadt valaki, aki keményen felrótta neki, hogy más veséjével él és közben piál.

A kommentelő ezt írta:

„Szóval az egyik legjobb barátod odaadja neked a veséjét, te pedig folytatod az ivászatot. Francba is Selena.”

Erre azonban már nem bírta ki az énekesnő, hogy ne válaszoljon. Ezt pedig egy leteremtő mégis csípős megjegyzéssel tette.

„Ez egy vicc volt seggarc.”

válaszolt vissza Gomez.

Gomez még 2017-ben esett át vesetranszplantáción, aki pedig a donor volt, nem más, mint legjobb barátnője, Francia Raisa.

Mint ahogy azt már megírtuk, októberben pedig arról nyilatkozott, hogy letörölt minden közösségi média applikációt a telefonjáról, ugyanis ez mentette meg az életét.

„Minden posztomat én csinálom, de csak úgy, hogy leírom az asszisztensemnek, hogy mit akarok a posztban."
Ez egy hatalmas és rendkívül fontos része annak, hogy miért érzem vagyok olyan egészséges, mint amilyennek érzem magamat. Teljesen vakon vagyok, hogy mi megy a pop kultúrában és ez rettentően boldoggá tesz. Lehet, hogy ez mást nem tesz boldoggá, de nekem… Megmentette az életemet."

tette hozzá akkor Gomez.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!