Gyerekekből csal ki pénzt a TikTok - ifaktor
Verebélyi Vivien és Nagy Norbert

Sok TikTokker szinte bármire hajlandó, annak érdekében, hogy több követőt vagy pénz tudjon szerezni a platformon. Két hazai infuenszer is felszólalt a felhasználók kihasználása ellen.


A hazai TikTok világ két ismert tartalomgyártója Verebélyi Vivien és Nagy Norbert is kiakadtak a platformon folyó tevékenységektől. Ugyanis egyre népszerűbb az úgynevezett „versenyzés”, amely során két felhasználó élő adást indít. Ebben az adásban pedig a követőik ajándékokat tudnak nekik küldeni, továbbá pontokat. Amelyik tag a legtöbb szavazatot kapja az nyer.

Ugyanakkor a nyeremény nem csupán a tapasztalat, hanem komoly pénzösszeg is, hiszen, több követő is nem kis összegben küldi ezeket az ajándékokat, szavazatokat. Ahogy Vivien felhívta rá a figyelmet, volt olyan gyerek is több, mint 180 ezer forintot költött a kedvenc TikTokkerére.

Az influenszer páros arra kéri a követőket, hogy nagyon figyeljenek a testvéreikre, gyerekeikre, a fiatalabbakra, hogy ne tévessze meg őket a platform és fizessenek nagy összegeket. Hiszen, ahogy korábban mi is megírtuk, sok TikTokker még arra is képes a követőkért cserébe, hogy leégesse a saját haját.

,,Nem volt mar lehetőségünk a karakter Limit miatt kifejteni: Továbbá szeretnénk megkérni mindenkit, hogy figyeljetek oda testvéreitekre, gyermekeitekre egy szóval a kicsikre! A Tiktok-on jelenleg van egy VS. Live funkció amikor 2 ember azon versenyez, hogy ki gyűjt be az emberektől több tiktok coint ami természetesen pénzbe kerül. Egyes tiktokkerek arra használjak ezt a “játékot”, hogy kicsaljanak a kicsikből pénzt! Nem is olyan régen valaki 180.000 ft értékben küldött egy animációs gifet kedvencének! 180.000 ft egy ember FIZETESE!!!!!!!!!!!!! Van annyi együttműködés es természetesen munkalehetősége, hogy ha akarnak gazdagodjanak meg abból! A munka nemesít szokták mondani! Ne szippantsák le őket és éljenek vissza az emberek bizalmával.”

-írta Vivien a kommentszekcióban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!