TikTok-sztár képviselheti Nagy Britanniát az Eurovízión - ifaktor
Sam Ryder ingben egy kék háttér előtt

A férfi, aki TikTok-on mindenkit leénekel, most Nagy Britanniát képviselheti a 2022-es Eurovíziós Dalfesztiválon.


Sam Ryder neve sokaknak ismerősen csenghet, akik naponta pörgetik a TikTok-ot. Ő az a hosszú hajú, sármos férfi, aki nem rég Adelenak küldött egy videót, amiben megkérte a követőit, hogy juttassák el a dalt az énekesnőnek. Ez a férfi azonban mára több szupersztár dalát is elénekelte és nem csak a követőinek, de az Eurovíziós Dalfesztivál előadójának kiválasztásért felelős emberek figyelmét is felkeltette.

https://www.tiktok.com/@samhairwolfryder

A 31 éves TikTok-sztárnak több, mint 12 millió követője van a platformon, ahol hétről-hétre a legnagyobb nevek produkcióival kápráztatja el követőit. Olyan előadóktól énekel dalokat, mint Adele, Alicia Keys, Justin Bieber, vagy Kelly Clarkson.

Úgy tűnik, hogy a férfi most egy saját dallal készül, amit a BBC Radio1 DJ-je és az Eurovízió kommentátora, Scott Mills vett fel stúdiójában.

Ez egy igazi sikersztori lehet. Ennek függvényében pedig alig várjuk a 2022-es dalfesztivált, ahol a legnagyobb valószínűséggel Sam is ott lesz.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!