Így ünnepelheted a halloweent szuper-extra módon a TikTokon - ifaktor
Tökfejek egymás mellett tik tok logóval

A TikTok-közösség már nagyon várta, hogy beinduljon a halloween és robbanthassák az egyedibbnél egyedibb tartalmakat.


Az egész október szinte arról szólt a TikTok világában, hogy sorra jelentek meg az új hashtagek, live stream lehetőségek és egyéb kreatív effektek, amikkel mindenki megtapasztalhatja, milyen is a halloweeni pezsgés. A TikTok rendkívül várja a halloweent és szeretné a lehető legjobban átadni ennek az ünnepnek az életérzését.

Sikoly Text-to-Speech tulajdonság

Ha szeretitek a rémisztő sztorikat, akkor ez egy nektek való újítás. Ez pedig nem más, mint a legendás Sikoly telefonos hangja. Kapd fel a telefont és csináljatok videókat miközben feliratozhatod a videóban ezzel az ijesztő hanggal.


@tiktok

looking for some screams? tell all your #scarystories using the new Ghostface text to speech voice @davidarquette

♬ original sound - TikTok

Halloween effektek, hashtagek

A TikTok külön hashtaget hozott létre erre az időszakra, ez pedig nem más, mint a #HorrorTok.

Ahhoz, hogy ezek a tartalmak minél élethűbbek és ijesztőbbek legyenek, olyan effekteket adtak hozzá a mindennapos kínálathoz, mint pl. „Fej az üvegben", „Ijesztő szemek", „Paranormális kamera", vagy esetleg az „Átkozott TikTok".

Továbbá a felhasználók kiélvezhetik az egyedi Live tartalmakat is. Ha szeretnétek elmerülni a halloweeni tartalmakban, akkor bátran keressétek fel ezeket a hashtageket:

#HalloweenDecor #HalloweenCostume #TikTokHalloween.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!