Mostanra a Led Zeppelin is csatlakozott a TikTokhoz - ifaktor
Led Zeppelin tagja egy képen

A TikTok bejelentette, hogy a híres rock-együttes, a Led Zeppelin is csatlakozik az oldalukhoz és elindították saját csatornájukat is.


Friss hírként jelentette be a TikTok, hogy elindult útjára a Led Zeppelin hivatalos csatornája is. A közleményben elmondták, hogy grafikai megjelenéseket, élő koncert felvételeket és egyéb videós tartalmakat lehet majd megtalálni az oldalukon, így aki ezeket imádja, mindenképp kövesse be őket!

A TikTokkerek így már több, mint száz Led Zeppelin dalból is válogathatnak, ha új videót szeretnének elkészíteni. Olyan legendás dalok is fellelhetők, mint a „Whole Lotta Love", „Stairway To Heaven", „Immigrant Song", „Rock and Roll", „Black Dog", vagy a „Kashmir".

A Led Zeppelin továbbra is az egyik legikonikusabb rock-banda szerte az egész világon, akik már több mint 300 millió albumot adtak el nemzetközileg. Az együttest 1968-ban alapította Jimmy Page, Robert Plant, John Bonham és John Paul Jonesszal együtt. A zenekar életében 12 év volt, amikor a világ legextrább bandájaként szerepelt a köztudatban.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!