Videóban tankolta meg dízeles autóját benzinnel a TikTokker - ifaktor
Nagy Norbi és Verebélyi Vivien
Nagy Norbit és Verebélyi Vivit leginkább a TikTokról ismerhetitek, ahol rendszeresen különféle humoros kihívások elé állítják egymást. Ezúttal a benzinnel gyűlt meg a baja a párosnak.


A két tiktokker közül most Norbit vesszük jobban górcső alá, ugyanis a népszerű influenszer az Instagram-oldalán egy videós bejelentkezés alkalmával, – megörülve a benzinár 480 Ft-os maximalizálásának – tele tankolta gázolaj meghajtású autóját benzinnel, amelyre követői is próbálták figyelmeztetni.

A TikTok-on több mint 600 ezer követővel rendelkező páros kénytelen volt trélert hívni, ugyanis ilyenkor köztudottan egy tapodtat sem szabad mozdulni a gépjárművel. Egyébként, fordítva szerencsésebb lett volna a tévedés, ugyanis a benzines autók tankjába legtöbb esetben nem is fér bele a gázolaj-pisztoly...

Az eset történetének tanulságát Norbi fejtette ki a közösségi oldalán:

„Igen nagybalf*sz voltam. Sikerült a diesel autómba nagyon jó minőségű racing benzint tankolni… Durva, hogy nagyon soaktok írt rám miközben vezettem a benzinnel hajtott diesel autómat, hogy haló Norbi nálunk így néz ki a benzin pisztoly. Igen akkor tudatosult bennem pontosan, hogy mi is történt igazából. Megszokásból, ahogy eddig beálltam a kútra, de mivel változatos akartam lenni nem a 3as helyre, hanem az 1re álltam be és már megszokásból szépen meg is tankoltam 40 liter benzinnel az autómat miközben boldogan storyzok. Ha egy jó tanácsom lehet felétek, akkor az lenne, hogy: Ne megszokásból éld az életed, mert ennél rosszabb dolog is történhet megszokásból. Na ennyi lett volna én eközben számolgatom a félre tett pénzem, ha még mindig olvasod akkor dobj ide kommentbe egy emojit hátha olcsón megúszom! Köszönöm!"

– írta Norbi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!