Saját dalt dobott piacra a népszerű influenszer, Sápi Vivien - ifaktor
Sápi Vivien.
Sápi Vivien egy hatalmas meglepetéssel készült a követőinek, hiszen egy dallal rukkolt elő, amelyet a rá jellemző: „hogy miii?” mondat ihletett, amellyel befutott a TikTokon.


Vivi ezzel a „jelmondattal” vonult be a köztudatba a hazai tiktokkerek körében, és hirtelen több százezres követőtábora lett, akiknek a csatorna évfordulójára valami különlegessel szeretett volna kedveskedni.

„Ha valaki egy éve azt mondja nekem, hogy egy dalt fogok írni, akkor lehet jót mosolyogtam volna... Mindig is szerettem játszadozni szövegekkel, rímekkel, ezért is születtek meg tavaly ősszel az első “Hogy Miii?!” videók TikTok-on.”

– kezdte a bejegyzését Vivi, aki dalt hozott tető alá, amelyhez YouTube klip is készült, majd így folytatta:

„Ahogy teltek a hónapok a “Hogy Miii?!“ kifejezés egyre gyakrabban köszönt vissza néha teljesen váratlan helyeken is. Nyáron fogalmazódott meg bennem az, hogy az egy éves évfordulónk alkalmából kellene alkotnom valami olyat ami igazán nagy durranás. Valamit, amivel picit többet adhatok azoknak akik szeretik a munkásságom, mint a jól megszokott 30 másodperc és 8 sor szöveg. Itt már többről volt szó, mint én, a telefonom és a kis körlámpám. Zenei producerek, egy egész stáb, beauty team, profi táncosok, a barátaim, a családom és az ügynökségem mind mind mögötte vannak ennek a projektnek. Nem vagyok énekes, nem vagyok rapper. Tartalom-készítő vagyok”

– zárta a sorait az influenszer.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!