Egy éves TikTok-évfordulóját ünnepli Sipos Máté - ifaktor
Sipos Máté napszemüvegben, fehér pulcsiban áll

A népszerű internetes tartalomgyártó, Sipos Máté már egy éve van jelen a TikTok-platformján. Összefoglaltuk, milyen sikereket ért el ezalatt az egy év alatt az internetes ismertségnek köszönhetően.


Máté kezdetben TikTok-oldalán a ,,próbáljuk ki" videókkal robbant be a köztudatba. Ezekben a videókban kipróbálta azokat a trükköket, amiket más videókban olyan egyszerűen elkészítenek. Így derítette ki, hogy egy-egy internetes videó mennyire valóságos és hihető.

Az influenszer követői olyannyira imádták ezeket a videókat, hogy mai napig megjelölik hasonló tartalmak alatt Mátét és kérik tőle, hogy gyártsa le ugyan azokat a videókat, azaz próbálja ki a trükköket.

Lássuk, milyen eredményeket ért el Máté ez alatt az egy év alatt!

Máté a TikTok-profilja után elindította YouTube-csatornáját is, amire utazós vlogot készített. Ezen kívül több megtisztelő felkérés is érte, például ő lehetett az iFaktor Fesztivál online házigazdája.

Az influenszer túl van élete első óriásplakát kampányán is és több ezer ember előtt állhatott színpadra az Arénában március 14-én az Ultra Color bulin.

Évfordulója alkalmából Máté egy külön videót is szentelt TikTok-oldalára annak, hogy hálát mondjon követői felé, akik támogatják karrierje folytatásában.

@mate.sipos Ezer hála Nektek, innen folytatjuk! ❤️‍🔥 #probaljukki #fullos #fullkamu #SefSipos #mítoszírtás ♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!