A TikTok-sztárja Secret, a festő kutya - ifaktor
Több milliós nézettségnek örvendhet Mary, a Secret nevű amerikai shepherd kutya gazdája TikTok-oldalán. Secret egy igazán jól betanított kutyus, akinek legújabb kalandját izgatottan várják követői.


Secret legutóbbi videójában éppen egy virágot fest le. Gondosan odahordja gazdájának, Marynek az általa kiválasztott festéket, azután pedig szájába veszi az ecsetét és el is kezd vele dolgozni.

A kutyus gazdája TikTok oldalán nemcsak fest, de jógázik, zenél vagy akár gazdájának segít a mosásban. Sőt találunk olyan videót is, amelyen együtt gitároznak.

Több kővetője is megkérdőjelezte Secret képességét és úgy gondolja csak ügyes technikának köszönhető Mary részéről kiskutyája trükkjei. Szerintünk inkább csak élvezzük az aranyosabbnál aranyosabb videókat a tündéri kutyusról.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Photo by Abdul Gani M on Unsplash

Kedves Skorpió! Keresed a tökéletes párt? Segítünk!

Azt mondják, mindenkinek él valahol egy tökéletes társ, az ideális másik fele ebben a világban. Érdekel, mely csillagjegy képviselői között érdemes keresgélned? Íme 4 jegy, akivel nagyon jól kijönnek a Skorpiók!

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!