Az első TikTok tehetségkutató győztese az RTL Reggeliben - ifaktor
Szabó Krisztián, Lakatos Márk és Makk Adri az RTL stúdiójában

Az RTL Klub Reggeli című beszélgető műsorában hazánk első TikTok tehetségkutatójának győztese, Szabó Krisztián volt a vendég. Korábban már megírtuk, hogy az iFaktor tehetségkutatóját Szabó Krisztián nyerte, aki az iFaktor Fesztiválon vehette át nyereményeit.


Krisztián Makk Adrival -aki a tehetségkutatónk egyik zsűrije volt-, vett részt az RTL Klub Reggelijében, ahol a műsorvezetőkkel beszélgettek TikTokról, közösségi médiáról és természetesen hazánk első TikTok tehetségkutatójáról, az iFaktor tehetségkutatóról.

Lakatos Márk a nyertest kérdezte, hogy hogyan jelentkezett hazánk első TikTok tehetségkutatójába, amire Krisztián így felelt:

,,Tekertem a TikTokot és megláttam Adri felhívó videóját. Megnéztem, hogy miknek kell megfelelni a versenybe való jelentkezéshez. Szerencsére megfeleltem a feltételeknek és jelentkeztem az iFaktor tehetségkutatóba"

- válaszolta Krisztián Lakatos Márknak kérdésére.

,,Mi mindent nyertél a tehetségkutatóval?"

- kérdezte a műsorvezetőnő.

,,100 ezer forint kézpénzt, okos órát, okos telefon, elektromos rollert és egy wellness hétvégét"

- válaszolta Krisztián, akinek továbbra is gratulálunk az eredményéhez és reméljük, hogy a jövőben hasonló tehetségeket fedezhetünk fel!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!