Ezért kötöttek bele Kelemen Zsófiba TikTok-videójánál - ifaktor
Kelemen Zsófi kék kabátban és sapkában esernyőt tart a kezében, arany konfetti hullik közben rá

A népszerű influenszer, Kelemen Zsófi TikTok-csatornáján szeretett volna mutatni egy szuper kreatív technikát, ünnepi fotók elkészítésére. Az influenszer azonban több negatív kommentet kapott videójára, mint azt gondolta volna.


Zsófi egy remek trükköt mutatott TikTok-oldalán, amivel kicsit feldobhatjuk a már unalmasnak vélt fotóinkat és az ünnepek közeledtével aktuális is. Nincs is másra szükségünk hozzá, mint sok konfettire és egy esernyőre.

Zsófi azt csinálta ugyanis, hogy a két csomag konfettit, amit vásárolt a fotóhoz, beleöntötte esernyőjébe, majd azt a feje fölé fordította, ezzel aranyesőt imitálva. Követői azonban nem nézték ezt jó szemmel és azonnal kritizálni kezdték.

,,össze is takarítottad utána?"
,,remélem össze lett utána takarítva"
,,mostanában ennél sablonosabb nincs...mindenki ezt csinálja"
,,reméljük, az összeset felszedted"

- érkeztek sorban a kommentek, amikre Zsófi folyamatosan egyesével reagálta, hogy természetesen nem hagyott szemetet és eltakarította a lehulló konfettiket.

@zsofia.kelemen

Aranyeső hulljon nékem, karácsonykor is🎄. ##kreatívötletek ##kreativfotozás ##fyp ##foryou ##foryoupage ##nekedbelegyen ##pusztuljonfyba ##christmas

♬ original sound - that redacted guy

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!