TikTokkerek karácsonya - Szolnoki Tímea - ifaktor
Szolnoki Tímea karácsonya

Karácsony alkalmából egy különleges interjú sorozatot hoztunk el nektek, amiben több ismert TikTokker is mesél arról, hogyan készül az ünnepekre, milyen fogásokat tervez elkészíteni és hogy milyen ajándék ötleteik vannak. A mostani interjú alanyunk Szolnoki Tímea.


Hogyan telt a tavalyi karácsonyod, emlékszel rá?

A tavalyi karácsony nagyon szerényen, szűk családi körben telt, de eszméletlen jó volt. Sokat szoktunk nevetni ilyenkor.

Idén mit tervezel másképp?

Idén szerencsére már az egész család együtt lesz és nagyon várom már.

Mi lesz az ünnepi menü?

Az ünnepi menü természetesen a tradicionális töltött káposzta és halászlé. Ezeket szoktuk még variálni különböző ételekkel. Idén aszalt szilvás töltött pulyka lesz, amit anyu szokott készíteni. Egyik évben megpróbáltam én is, de esélytelen. Valószínűleg a Spanyolországban eltöltött évek miatt, de nálunk mindig rengeteg előétel van és a rák sem hiányozhat az asztalról. Csak ilyenkor szoktunk venni és ez már hagyománnyá vált nálunk.

Milyen tematikájú (lesz) a karácsonyfád és a lakás dekor?

A tavalyi dekoráció az fekete és arany díszekből állt, amitől elsőre kicsit én is tartottam, de annyira elegáns hatást kölcsönöz, hogy végül idén is ez marad a tematika.

Van esetleg jó ajándék ötleted a rajongóid/követőid számára?

Az ajándékokkal én is bajban vagyok mindig, de egyszer olvastam, hogy például egy gyereknek három féle ajándékot szoktak venni: egy tanító jellegű, egy hasznos és amit szeret például játék vagy ilyesmi. Így én ezt szoktam általában. Valami ruhadarab vagy épp zokni. A tanító jellegű általában egy könyv vagy valami olyan társas, amiből tud tanulni is.

Mit szeretsz a leginkább ebben az ünnepi időszakaszban?

Én a legjobban igazából a készülődést imádom az ünnepi időszakban. December elsejétől én már be vagyok sózva. Dolgozni is nagyon szeretek ilyenkor mert látom, hogy mások hogyan készülődnek.

@csimcsi24

##duett @teme1984 közreműködésével lyaly eccerre 😂##lyolán ##tájmi ##magyartiktok ##nekedbemost ##freeTimi

♬ eredeti hang - Teme

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.