TikTokon is hódít az orosz manikűr - veszélyes is lehet - ifaktor
TikTokon is hódít az orosz manikűr - veszélyes is lehet

A körömtrendek - akárcsak a divatipar bármely ága -, jönnek és mennek. Az IN magazin megírta, hogy a legújabb őrületet az orosz manikűr váltotta ki, ami már a TikTokon is hódít.


Az orosz manikűr szinte minden lépésében eltér a megszokott és jól ismert francia manikűrtől. Egyedi technikát alkalmaznak, ami öt-hét lépésből áll.

,,Általában a körmöket egy tál meleg vízbe szokták meríteni, hogy fellazítsák a vendég elhalt hámsejtjeit. Ezek után következnek a hétköznapi szerszámok, amikkel a körömágybőrt távolítják el vagy igazítják ki. Ezekkel ellentétben az orosz módszert szárazon végzik és elektromos eszközöket használnak hozzá. Először a körömágyat tisztítják meg egy előre lefertőtlenített polírozófejjel, majd egy másik fejjel a körömágybőrt távolítják el. A színes lakk felkenése előtt egy direkt erre a módszerre kifejlesztett alapozóréteget visznek fel a körmünkre, és utána következhet ecsettel a géllakk. Jóval időigényesebb ez a procedúra, mint a hagyományos manikűré, ám az eredmény is sokkal alaposabb és tartósabb lesz"

- írja az IN.

Ez a folyamat azonban nem teljesen biztonságos, nem véletlenül nem látjuk minden sarkon a manikűrösöket ezt a technikát alkalmazni.

@katalin_szikszai Nincs lehetetlen😊 Orosz manikűr😊#oroszmanikűr #russianmanicure #nails #foryou #foryoupage ♬ Love Is a Bitch - Two Feet

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!