Tokár Tomi, felesége megmutatta kisfiúkat - ifaktor
Tokár Tomi és felesége, Kovács Dorottya első gyermeke tavaly júniusban jött a világra. Dóri folyamatosan oszt meg aranyos fotókat a kicsiről. Most TikTok-oldalán láthattuk, hogy Andris kisfiúk már milyen nagy.


Tokár Tomi műsorvezetőt és felesét Kovács Dorottyát először, mint pár a Nyerő párosban ismerhette meg az ország. Kapcsolatuk azóta töretlen és most, hogy megszületett első gyermekük boldogabbak, mint valaha. Dóri folyamatosan osztja meg a vicces tartalmakat az anyaságról, mint Instagram-, mint pedig Tiktok-oldalán. A követői imádják és úgy érzik ezekkel az élményekkel ők is tudnak azonosulni, mint édesanyák, a mindennapjaik során.

Most Tiktok videójában láthattuk, hogy milyen gyorsan repül az idő, hiszen kisfiúk, Andris már lassan másfél éves. Követő szerint gyermekük kiköpött az édesapja.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Egyre kellemetlenebb Szabó Zsófi és Fluor Tomi flörtölése

Szabó Zsófi és Fluor Tomi ugyebár már a műsor kezdete előtt flörtölgettek egymással. Mindezt az Álarcos énekesben továbbfűzték és Tomi minden alkalommal megpróbálja elcsábítani Zsófi szívét. Ez viszont mostanra kicsit kezd kellemetlenné válni...
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!