Tolvai Reni lerántotta a leplet a népszerű TikTok-kihívásról - ifaktor
Tolvai Reni sminkel

Tolvai Reni mindig is oda volt a sminkelésért. Mos egy új YouTube-videóban járt utána a jól ismert „foxy-eyes" trendnek. Valóban egy ügyes trükk arra, hogy plasztika nélkül megváltoztassuk szemünk formáját, vagy csak egy újabb ámítás?A trend lényege, hogy a tusvonalat a szokott módon megrajzoljuk a szemhéjunkon, viszont ezután a műszempillát nem a szempillánk tövébe helyezzük fel, hanem a tusvonal felső vonalára. Ezzel pedig a népszerű, sztárokon sokat látható „foxy-eyes" hatást érhetjük el, amelynek érdekessége, hogy optikailag nyújtottabb és emeltebb lesz tőle a szemünk formája.

Tolvai Reni most ennek a TikTok-trendnek járt utána, hogy leleplezze, valósághű a videó, vagy csak egy újabb ámítás. Az eredmény meglepő, hiszen az derült ki, hogy több apró trükk is szükséges ennek a sminknek az elkészítésénél, amelyeket a TikTok-videón nem osztottak meg velünk. Reni videójának segítségével azonban, ti is könnyebben és sikeresebben el tudjátok készíteni ezt a „foxy-eyes" sminket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!