Íme hazánk Top 6 legnépszerűbb TikTokkere - ifaktor

Magyarország elsőszámú influenszer TOP listáját nálunk találhatod meg, az iFaktor.hu/agency alatt. A lista folyamatosan frissül, így naprakész lehetsz a legnépszerűbb közösségi média sztárokból.


Jelenleg ők az első hat legnépszerűbb TikTokkerek:

1. Forstner Csenge

Csenge már régóta vezet listánk élén. Az Amerikában élő, magyar lány már több mint 750 ezer követővel rendelkezik a videómegosztó platformon.

2. Czura Karina

Karina stabilan, már régóta megtalálható az első három legnépszerűbb TikTokker között. Bár Csenge letaszította a trónról, már neki se kell sok, hogy utolérje. Karina 735 ezer követővel büszkélkedhet a TikTokon.

@karica.czura

Ha szeretnétek többet tudni rólam💗Ig: czurakarinaeszter

♬ eredeti hang - Grezdiell

3. Hollósi Jázmin

Jázmin se véletlen szerepel a Top 3 TikTokker között. Közel 730 ezren követik őt a TikTokon és az iFaktor fesztiválon is nagy népszerűségnek örvendhetett.

@jazmin.hollosi

Segítsünk együtt! 💙 Én az állatvédelmet képviselem, de még sok másik kategóriában is adományozhattok! 🤗😉 ##sharityapp ##foryou ##trend

♬ Wildest Dreams - .

4. Laskai Lili (Lil G)

Bár Laskai Lili, avagy Lil G, karrierjét zenészként kezdte, a TikTok platformján is hatalmas követőtáborral büszkélkedhet. Így jelenleg ő áll hazánk TikTokker toplistájának 4. helyén, közel 670 ezer követővel.

5. Makk Adrienn

És végül, de nem utolsó sorban Makk Adri, aki újabban sikert-sikerre halmoz. Ő lehetett ugyanis hazánk első TikTok tehetségkutatójának, az iFaktor tehetségkutatónak az egyik mentora, illetve az iFaktor Fesztiválon is rengeteg rajongójával büszkélkedhetett. Jelenleg 645 ezren követik TikTokon.

@adriennmakk

Egy Adri napja ❤️. ig: makkadriennofficial Inspired : @whisperton ##foryou ##Adri ##day

♬ eredeti hang - Adrienn Makk

6. Verebélyi Vivi

Listánkat Vivi zárja, aki párjával Norbival közösen működteti csatornáját és rengeteg fiatalnak készít humoros, szórakoztató tartalmakat. A párost már 636 ezren követik a videómegosztó felületen és folyamatosan törnek feljebb.

@vivi_es_norbi

Válasz @nemismerszmegxd részére Tudunk jobbat!🤝 ##hébaba ##hungary @nagynorbi2

♬ DC Juucyj - JJ WILLIAMS🥱

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Catherine Dederick erősen kompromittáló képeket osztott meg

Bár csak pár epizód erejéig, de Catherine Dederick is szerepelt édesanyjával a Feleségek luxuskivitelben című reality műsorban, ahol már valamelyest megismerhettük őt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!