Nem érezte mélynek a kapcsolatot - ifaktor
TikTok-alkalmazás

Cikkünkben Soltész Ian elárulja, az öt bevallott leggyakoribb indokot arra, hogy valaki az ismerkedés során miután tűnik egy szó nélkül.


Soltész Ian előszeretettel oszt meg tanácsokat és tippeket a TikTok-oldalán, főként önértékelési témában. A személyiségfejlesztő tréner gyakran mutat be különböző statisztikát annak érdekében, hogy követőin segítsen. Legújabb bejegyzésében az a top 5 indokot árulja el, amelyből adódóan az ismerkedés során az egyik fél nyomtalan eltűnik, vagyis „ghostingol”.

Nem volt elég érdekes

Az első indok az elég fájó tud lenni, de sajnos be kell ismernünk, hogy bizony előfordul, hogy valakinek nem vagyunk elég jók, akár belső, akár külső szempont alapján. Azonban ezeket úgy kell feldolgoznunk, hogyha nem érez kölcsönös szimpátiát az illető, akkor örüljünk annak, hogy nem raboltuk tovább egymás idejét.

Kevésnek érezték magukat

A második legnépszerűbb válasz szinte az első ellenkezőjének mondható. Ugyanis ebben az esetben az illető túlságosan kevésnek érzi magát mellettünk és ez már rövid távon is rombolja az önbizalmát.

Nem érezte mélynek a kapcsolatot

A harmadik pont szerint a másik fél nem érezte, annyira mélynek a kapcsolatot, hogy neki beszámolót kelljen adnia arról, hogy miért nem válaszol az üzentekre.

Lelkileg megterhelő a búcsúzás

Ebben az esetben a ghostingoló fél úgy gondolja, hogy megbántja a másik felet és nem akarnak válaszolni olyan kelletlen kérdésekre, mint hogy miért nem elég jó nekik a másik, vagy éppen veszekedésbe bonyolódni.

 „Megvan” érzés

Ezt az indokot talán nem kell megmagyarázni. Lényegében elmúlt a vadászó ösztön, hiszen úgy érzi az illető, hogy már megszerezte a kiszemelt személyt. Ebben az esetben nagy valószínűséggel nem komoly kapcsolatot keres a másik fél.

Soltész Ian szerint az a jelenség valószínűleg az alacsony érzelmi intelligenciára és a felellőség vállalás hiányára utal. Úgy hogy a személyiségfejlesztő tréner tanácsa az, hogy inkább örüljünk annak, hogy egy ilyen ember nem rabolja távibb az időnket, hiszen valószínűleg nem ugyanazt keressük az életben.


Ne hagyd ki!