Urmánczi Levivel is találkozhattok az iFaktor Fesztiválon - ifaktor
Urmánczi Levente napszemüvegben sötétkék pólóban mosolyog

Hamarosan kezdetét veszi az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, ahol olyan rendkívül vicces TikTokkerekkel is találkozhatsz, mint például Urmánczi Levi, vagy ahogy sokan ismeritek Levy1992.


Ezen videók legtöbbje számotokra is ismerős igaz?

@levy1992

Part8 Apa neveli a fiát😂Jöhetnek az ötletek a kövi részre 😂##nekedbe ##trend ##hungary ##fyp ##duett ##budapest ##apa ##lol ##son ##kovess ##dad ##sorozat ##omg

♬ eredeti hang - Tik Toker

A fesztiválon együtt bulizhatsz hazánk legnépszerűbb TikTok-sztárjaival, így egyértelmű, hogy Levi sem maradhat ki, aki közel 251 ezer követőt számlálhat TikTok fiókján. Ha érdekelnek a fesztivál további fellépői, akkor mindenképp érdemes követned az iFaktor Fesztivál hivatalos Instagram-oldalát is.

A fesztivál hivatalos honlapján pedig pörög a visszaszámláló, így minden nap láthatod, hogy még hányat kell aludni, hogy egy hatalmasat bulizhass kedvenc TikTok-sztárjaiddal.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!