ValMar Duo is fellép az iFaktor Fesztiválon - ifaktor
ValMar Duo egymás mellett állnak fekete szettben és pénz ég a háttérben
Hamarosan kezdetét veszi az augusztus 28-29-én megrendezésre kerülő, hazánk legnagyobb közösségi média fesztiválja az iFaktor Fesztivál, ahol nem csak ismert TikTokkerekkel, hanem olyan nagyszerű előadókkal is találkozhatsz, mint például: ValMar Duo.


A fesztiválon azon kívül, hogy rengeteg menő TikTokkerrel találkozhatsz, együtt bulizhatsz velük a ValMar Duo koncertjén, amin garantált a jókedv és a szórakozás. A népszerű duó augusztus 28-án (szombaton) lép fel a fesztiválon, este hét órától Bruno x Spacc előtt.

Valkusz Milán és Marics Péter, azaz a ValMar Duo számtalan nyári slágert készítettek már. Legújabb zenéjüket, az Éget a nap-ot Manuellel közösen készítették és hetekig vezették vele a hazai toplistákat. Legismertebb és felkapottabb zenéjük a Visz A Vérem, amit nem csak Manuellel, hanem a Bruno x Spacc formációjával együtt készítettek.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!