A VALMAR 11 évvel ezelőtti videót posztolt - ifaktor
Marics Peti és Valkusz Milán egy képen
Elképesztő paródiák születtek Valmar legújabb zenéjéből
Instagram / @valmarduo

A VALMAR 11 évvel ezelőtti videót posztolt

Újra elkészítették a gyerekkori felvételt.


Valkusz Milán és Marics Peti más kisgyermekkoruk óta ismerik egymást. Mindig is foglalkoztatta őket a zenélés, de közös zenekarukat, a VALMAR-t 2017-ben alapították meg. Azóta már több mint húsz dalt adtak ki, köztük számos olyan kiemelkedő slágerekkel, mint a Szikora Robi közreműködésével elkészült Úristen című daluk.

Nemrég több videó is napvilágot a fiúkról a TikTok-oldalon. Ezek a felvételek közel 11 évvel készültek. Milán és Peti pedig örömmel készítette újra a videókat, ugyanazon a helyszínen. Még az akkor elmondott szöveget is újra mondták pontosan azzal a hibával, amit régen is ejtettek.

@mricch_peti a lényeg hogy ez a videó csakis a nép szórakostatására készült! 😂❤️ @m_ricch @milo_valmar #valmar #valmarduo #maricspeti #mricch #mricchofficial #fyp #fy #nekedbelegyen #nekedbedbeszeretnemlatni #fybanakaromlatni #fybanszeretnemlatni ♬ eredeti hang - Marics Peti

Peti a saját Tiktok-oldalán is megosztotta az újraalkotott videót és elárulta, hogy legalább három napig próbálták elkészíteni a felvételt. Nem volt ez egyszerű feladat számukra, ugyanis folyamatosan elnevették magukat.

@m_ricch 11 ev 🤣 @Milo Music ♬ eredeti hang - Marics Peti


Ne hagyd ki!