Vastag Csaba és szerelme egymás nyakába ugranak a TikTokon - ifaktor
Vastag Csaba bőrkabátban.
Vastag Csaba: „A kommenteket szinte soha nem olvasom el”
Instagram/@nlc.hu

Vastag Csaba és szerelme egymás nyakába ugranak a TikTokon

A sármos énekesre, Vastag Csabára korábban egyáltalán nem volt jellemző, hogy megosztotta volna a magánéletét a nyilvánossággal. Most azonban egy aranyos videóban ölelkezik a párjával, Evelinnel.


Vastag Csaba nemrég mutatta meg új szerelmét a nagyközönségnek. Az énekes ritkán tárja magánéletét a nyilvánosság elé, így ha megteszi feltételezhető, hogy komoly szándékai vannak. Evelinnel már hónapok óta járnak és egy ideje össze is költöztek. Bár a leánykérésre még nem került sor, mindketten úgy érzik együtt szeretnék leélni az életüket.

A pár a gyerekvállalásról is hasonló véleményen van, miszerint négy gyereket szeretnének. Csaba már többször nyilatkozott arról, hogy régóta szeretne olyan szép családot magának, mit amilyen testvérének, Tominak is van. Továbbá egyszer még azt is elárulta, az egykori X-faktor győztes, hogy lehetségesnek tartja az alkoholhoz is azért fordult, mert a család hiányát szerette volna pótolni az életében.

Most azonban úgy tűnik, hogy már nem csak karrierje, de magánélete is kezd révbe érni, hiszen Evelin oldalán boldogabb, mint valaha. Az énekes 24 óráig elérhető Instagram-történetében mutatta meg a követőinek, hogy csinált egy TikTok-oldalt, ahová fel is töltötte legelső bejegyzését. Ebben a videóban pedig szerelmesen borulnak egymás nyakába párjával.

,,KisKaticabogaram ...🐞😘”

-írta TikTok-bejegyzésében Csaba.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagramés a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!