VISSZA A JÖVŐBE: TIKTOK KARRIEREK KEZDETE - ifaktor
Márta Viktória

Kedvenc TikTokkered a mi kérésünkre újra alkotta élete első TikTok-videóját, amit karrierje elején készített. Ezen kívül azt is elárulta, szerinte mi a sikere titka. Sorozatunkkal azt szeretnénk szemléltetni, hogy mekkora változáson estek át hazánk legnépszerűbb TikTokkerei a kezdetekhez képest. Második rész: Márta Viktória.Márta Viktória

Mit gondolsz, mi a TikTok sikered titka?

,,Véleményem szerint a sikerem titka, hogy mindig önmagamat adom, így ha végignéznek az oldalamon azt láthatják, hogy táncos, illetve sminkes videókat készítek, mivel ezek a mindennapjaim része. Ezzel a két tevékenységgel szerintem ugyanúgy elérem a fiúk és a lányok érdeklődési körét is. Ahogy a legtöbb TikTokkernek, ugyanúgy nekem is jönnek negatív, rosszindulatú kommentek, amit én már megtanultam kezelni és szeretném, ha a követőim is megtanulnák azt, hogyha szeretnek valamit csinálni, abban a rosszakarók ne tartsák őt vissza. Úgy gondolom, hogy mindenki megtudja mutatni ezen a platformon, hogy miben tehetséges és ezért is szeretem és csinálom, mert nem egy adott kategória az elfogadott."


Videó

@viktoria.marta #duett @viktoria.marta közreműködésével Szerinted mennyit változtam?🤔 @ifaktor.hu ♬ original sound - ❌

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Ne hagyd ki!