Weisz Fanni TikTokon mesélte el, hogy bántották régen - ifaktor
A hallássérült fotómodellnek és szépségkirálynőnek, Weisz Fanninak mindig is fontos volt az esélyegyenlőség és a hallássérült közösség támogatása. Most egy TikTok-videóban fejtette ki, hogy milyen negatív jelzőket kapott gyerekkorában.


Fannit a mostani borongós, esős idő „inspirálta" erre, ugyanis, ahogy az Instagram-bejegyzésében fogalmazott ezektől – és egy elnapolt fotózástól – kicsit rossz kedve lett.

Ezt a rosszkedvűséget használta fel arra, hogy némi tanulságot mutasson a TikTok-on – ahol valljuk be: nem ez a videók többségének a célja. A videóban a szépségkirálynő különböző szavakat mutat meg, amelyeket használtak rá gyerekorrában.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Top4 jelöltünk Palik László helyére az Exatlonba

Palik László búcsúzik az Exatlon Hungarytől és a Tv2-től. Három évadon keresztül vezette a műsort a sportriporter, de most úgy döntött, abbahagyja. Azt viszont, hogy ki lesz az utódja még nem jelentették be, így tippeljünk vajon ki fogja vezetni ezután az Exatlon következő évadát!
ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!