Közel egy millió forintra büntették meg a magyar TikTokkert - ifaktor
WhisperTon TikTokker fehér ingben áll

Komoly atrocitásba keveredett a magyar TikTokker, Whisper Ton. A népszerű influenszert közel egy millió forintra vámolták meg a reptéren, két dizájner termék végett.


A népszerű magyar TikTokker, Whisper Ton komoly összetűzésbe keveredett a törvénnyel, amikor leszállt a Dubajból érkező járatról. A fiatal fiú két luxus terméket vásárolt, a külföldi utazása során, egy Gucci felsőt és Christian Dior táskát.

Azonban Ton elfeledkezett a termékekre kiszabott vámról, így megbüntették őt, majdnem egy millió forintra, amelynek 50%-a csak a büntetés díja. A TikTokkernek azt volt a mondhatni szerencséje, hogy a vám értéke a fentebb említett büntetés nélkül nem haladta meg az 500 000 forintot, máskülönben fel is jelentette volna őt a rendőrség és sokkal komolyabb bírósági ügy alakult volna ki.

Whisper Ton még a reptéren kifizette a vám összegét, így megkaphatta a két terméket és haza is mehetett. Az esetről két TikTok-videóban számolt be a követőinek.

@whisperton

PART 2-BEN FOLYTATÁS

♬ original sound - Ton
@whisperton Reply to @whisperton ♬ original sound - Ton

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat.


Ne hagyd ki!