Makk Adrienn és WhisperTon terhesfotózásukról posztoltak - ifaktor

Makk Adrienn és WhisperTon TikTokkerek, akik régóta jó barátságot ápolnak egymással és ennek örömére egy igazán vicces és szokatlan fotósorozattal lepték meg követőiket.A két TikTokker egy új közös YouTube-videó végett vett részt egy fotózáson, amelynek eredményeit Instagram-oldalukon osztottak meg velünk. A képek lényege, hogy fordított szerepkörben láthatjuk Adriennt és Tont. Adrienn férfiként, illetve leendő apukaként jelenik meg, amíg Ton a váradós feleséget alakítja.

A bejegyzésben még azt is hozzáteszik a poén részeként, hogy a két TikTokker össze is házasodott. Követőiknek nagyon tetszett a terhesfotózás és még viccesen meg is jegyezték, hogy WhisperTon, a hasonlóan férfi létére terhes fotót posztoló Lil nas x példáját követi.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és Facebook-oldalunkat!

Friss

Így ünnepelte 35. születésnapját a világsztár rapper, Drake

Drake a legszorosabb baráti körével gyűlt össze, hogy megünnepelje születésnapját. Ezt pedig egy „Narcos" témájú bulival hintette meg.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!