TikTokon is népszerű Rubint Rella- már 1 millió lájkot zsebelt be - ifaktor

Rellát mostanában több alkalommal is láthattuk a tévéképernyőn különböző beszélgetőműsorokban, melynek témái között főként a nemrég megszerzett diplomája és két edzésprogramja szerepelt.


Most azonban egy 'mérföldkőhöz' érkezett a TikTok-profilján, melyen elérte a bűvös 1 millió lájkot. Rella Facebookon, Instagramon, YouTubeon és TikTokon is egyaránt aktív, nem lehet egyszerű 4 különböző platformot kezelni és gyártani rá folyamatosan a tartalmakat. Azonban úgy tűnik, nagyon is kézben tartja az irányítást.

TikTok-profilja akárcsak a többi, szintén az edzésről és a táplálkozásról szól, de azért előfordulnak viccesebb, személyesebb tartalmak is.

@rubintrella

Morning routine 🤍-40% Kedvezmény a kódommal a @hellobody_hu oldalán ! Kód: rellaspring #fy #hellobody #reklám #morningroutine

@rubintrella

🧘🏽‍♀️ time 💓

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Friss

Lindsay Lohan, az igazi Rák!

Lindsay Lohan amerikai színésznő, modell, zeneszerző, énekesnő, producer és rendező. Hároméves korában gyermek divatmodellként kezdte karrierjét, majd 10 évesen 1 éven keresztül szerepelt az Another World című szappanoperában. 12 évesen debütált a Disney stúdió Apád-anyád idejöjjön! című nagysikerű filmjében. Ezt követően már egyenes út vezetett a világhír felé – rengeteg film főszereplőjeként kápráztatta el a közönséget és több díjat is bezsebelt ennek köszönhetően.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!