Till Attila is betartja a szigorításokat - ifaktor

Magyarország legismertebb műsorvezetője, Till Attila nem csak a televízió képernyőin tevékenykedik aktívan. Közösségi oldalán szinte napi szinten oszt meg mindig újabb és újabb tartalmakat rajongóival. Legújabb videóbejegyzésében megmutatta követőinek, hogy bizony ő sem kivétel a korlátozások betartása alól.


Tilla videófelvételre rögzítette kutyusa, Dubi sétáltatásának részletét, amit szigorúan maszkban végzett el. A videóban Attila elmeséli, hogy körülötte már szinte minden barátja átesett a korona víruson és furcsállja is, hogy ő még nem kapta el. Igyekszik követői figyelmét felhívni rá, hogy minden védekezést tartsanak be és vegyék komolyan a járványhelyzetet.

„Kutyasétáltatás fura világban, fura hangulatban"

– írta a legtalálóbb címet posztjához @tillattila.

Köszönjük Attilának, hogy a védekezések betartásának fontosságát ő is hangsúlyozza közel 200 ezres követőtáborának. Szerencsére a hazai közösségi média sztárjai mind egyformán fontosnak tartják, hogy jó példát mutassanak a világjárvány okozta helyzetben.


Friss

Hihetetlen! Tóth Gabi élete formájában van

Az énekesnő élete legjobb formájában van, nemhogy visszanyerte szülés előtti alakját, hanem jócskán túl is szárnyalta azt.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!