Till Attila már egy éve nem dohányzik - ifaktor
Till Attila műsorvezetés közben, fekete zakóban, mikrofonnal a kezében

A népszerű műsorvezető, Till Attila Instagram-oldalán számolt be az életében egy nagyon fontos évfordulóról, amihez a napokban érkezett el.


Tilla ugyanis pontosan egy éve nem dohányzik már. A műsorvezető büszkén jelentette be ezt Instagram-oldalán, amivel remek példát mutat a fiatalabb követőinek is.

A műsorvezető elárulta követőinek, hogy egy éve már egy szál cigarettát sem szívott el, amire érthető módon rendkívül büszke. Később beismerte, hogy korábban már egyszer sikerült másfél évre megválnia rossz szokásától, de aztán újra csábításba esett.

Most azonban ez egy végleges szakítás a káros termékkel Tilla elmondása szerint. Videójában, amit közösségi oldalán osztott meg rajongóival, egyértelműen jelzi, hogy semmi szüksége a káros szenvedélyre.

„Ma egy éve nem dohányzom! Egy szálat sem szívtam! A végén már csak elektromos volt, de aztán valahogy az is kikopott már belőlem. Egyszer már korábban leszoktam, de akkor másfél év után visszaestem. Most szerintem ez örök szakítás, nagyon ritkán jut eszembe, akkor is csak rácsodálkozom, hogy tényleg telenyomtam magam füsttel??? Filmen menő, amikor cigiznek, de az életben engem már nem vonz"

- írta Till Attila Instagram-oldalán.

Hajrá Tilla, mi szurkolunk neked és örülünk, hogy ilyen jó példát mutatsz rajongóidnak is!

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!


Ne hagyd ki!