Akadályfutó-versenyt rendezett a kertjében Till Attila - ifaktor
A TV2 legfoglalkoztatottabb műsorvezetője, Till Attila a sportrendezvényekre való korlátozásokra tekintettel – vagyis, hogy konkrétan most nem lehet meccsre, illetve versenyekre járni nézőként – rendezett egy saját, házi futóbajnokságot.


A bajnokság mondjuk nem volt túl izgalmas, lévén egyetlen indulója volt: Tilla – hacsak a Sztárban Sztár házigazdájának kiskutyáját, Dubikát nem tekintjük indulónak, de ő inkább akadály volt ezúttal.

„A végén majdnem nagyot borultam!"

– írta az utolsó leküzdendő akadály után Tilla.

A videó egyébként nagyon jól sikerült és a követők között is hasított. Annyi bizonyos, hogy szükség van az ilyen humoros, jól eltalált tartalmakra, hiszen azért továbbra is korlátozások között éljük az életünket.

Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd az Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Friss

Házasodna a gazda: Elcsattant az első, de nem az utolsó csók

Gergő gazdát a tegnapi adásban láthattuk, hogy keményen belejött a csajozásba és már második randiját tartotta meg, aminek igazán jó vége lett. Az RTL Klub közkedvelt társkereső műsorában, a Házasodna a gazdában elcsattant az első csók.

ADOM ÖSSZEOMLÁS

Ne hagyd ki!